Mažeikių Kalnėnų progimnazija

2018–2019 m.m. pasiekimai

2019-06-07 Biologijos olimpiada

   2019 m. birželio 7 d. Kauno Lietuvos sveikatos mokslų universitete vyko pirmoji respublikinė 5-8 klasių mokinių biologijos olimpiada, kurią organizavo Lietuvos biologijos mokytojų asociacija. Olimpiadoje dalyvavo 100 mokinių iš visos Lietuvos. Mūsų mokyklai  atstovavo ir puikias biologijos žinias parodė  3 mokiniai.

   Labai džiaugiamės ir didžiuojamės  nugalėtojais:

  Vaiva Margelytė ( 8d kl.) –  II vieta, Haroldas Pogojus  (5a kl.) –  III vieta.    8-ų klasių mokinių  Nedas Šarmanauskas ( 8c kl.) yra  10-as  Lietuvoje. Mokinius ruošė  mokytoja J.Fridrikienė.

    Sveikiname mokytoją ir  jos ugdytinius!

2019-06-06 Matematikos Kengūra

2019 m. kovo 21 d. vyko tarptautinis matematikos konkursas KENGŪRA. Džiugu, jog net 8 mūsų mokyklos mokiniai savo amžiaus grupėje yra konkurso KENGŪRA rajono geriausiųjų dešimtuke:
Haroldas Pogojus (5 klasė) – I vieta, mokytoja Inesa Durčaitė.
Benas Gross (8 klasė) – II vieta, mokytoja Vilma Riaukienė.
Kajus Kiesas (8 klasė) – IV vieta, mokytoja Vlada Jaroščukienė.
Gytis Burnickas(5 klasė) –V vieta, mokytoja Inesa Durčaitė.
Gabija Ščuckytė (7 klasė) – VI vieta, mokytoja Vilma Riaukienė.
Vaiva Pociūtė (8 klasė) – VII vieta mokytoja Judita Galminienė.
Mangirdas Stasys (5 klasė) – IX vieta, mokytoja Inesa Durčaitė.
Viltė Remeikaitė (7 klasė) – X vieta, mokytoja Vilma Riaukienė.
Haroldas Pogojus iš 50 geriausių respublikoje yra 33 vietoje.
Sveikiname mokinius ir jų mokytojas!

2019-05-28 „Tavo žvilgsnis“

Mažeikių Kalnėnų pagrindinė mokykla vertimų ir iliustracijų projekte „Tavo žvilgsnis“ aktyviai dalyvauja jau daugiau kaip 10 metų. Kiekvienais metais nemažas būrys mokinių tampa šio konkurso nugalėtojais, yra apdovanojami asmeninėmis dovanėlėmis bei gauna Vaikų kūrybinės iniciatyvos fondo padėkos raštus. Dvejus metus iš eilės už geriausiai įvertintas iliustracijas dvi mūsų mokyklos mokinės turėjo galimybę pabuvoti užsienio šalyse. Pastaruosius trejus metus Vaikų kūrybinis iniciatyvos fondas išleidžia knygą almanachą, kuriame išspausdinti geriausi respublikos vaikų vertimai ir iliustracijos. Paskatinti dailės mokytojos Ramintos Lupeikienės šiais metais norą iliustruoti pasirinktą tekstą pareiškė net 38 mokiniai, iš kurių 17 tapo laureatais. Tai Augustė Lukšaitė, 5c kl.; Anastasija Suzdaleva ir Augustė Daščioraitė iš 5b kl.; Brigita Muniūtė, Gintarė Stanytė ir Kevinas Kazbaravičius iš 6a kl.; Gustė Bucevičiūtė ir Lucija Lukauskaitė iš 6c kl.; Adrija Kiazimovaitė, 7b kl; Karina Tarutytė, Skirmantė Danieliūtė ir Viltė Remeikaitė iš 7e kl.; Liucija Agnietė Nagytė ir Vilda Najulytė, 7c kl.; Oksana Iščenko iš 8c kl. bei Beatričė Balzerytė ir Luka Malūkaitė iš 8d kl.
Sveikiname jaunuosius iliustratorius, kurie nusprendė dalyvauti 2019 metų respublikiniame projekte – konkurse „Tavo žvilgsnis“.

2019-05-22 Mokyklos lyderiai 2019

2019 m. gegužės 13-22 dienomis mokykloje vyko tradicinis akademinis konkursas „Mokyklos Lyderiai 2019“. Jame dalyvavo 5–8 klasių komandos, parodžiusios įvairių dalykų žinias. Geriausiai šiemet sekėsi 5a klasės komandai, kuri ir pelnė „Mokyklos lyderių“ vardą ir pereinamąjį prizą, mokslo simbolį – pelėdą.
I–III vietas užėmė: 8c klasė (30308 balai), 6b klasė (28386 balai), 7b klasė (27964 balai).
Sveikiname komandas ir jų klasių vadoves: Inesą Durčaitę, Loretą Bergmanienę, Danutę Prokopčukienę, Jolantą Slančiauskienę.

2019-05-04  Respublikinis vokiečių kalbos konkursas

   Šių metų gegužės 3-4 d.  Šilutės Vydūno gimnazijoje vyko Lietuvos mokinių vokiečių kalbos olimpiada ir konkursas. Olimpiadoje dalyvavo  apie 30 vienuoliktokų, o į konkursą atvyko 24 aštuntokai iš visos Lietuvos. Mažeikių rajonui atstovavo 3 mokiniai: Vaiva Margelytė iš Kalnėnų pagrindinės mokyklos, Agnė Drazdauskaitė ir Brigita Bertulytė iš Viekšnių gimnazijos.  Renginio dalyvius  pasveikino  puikiai vokiškai kalbantis LR Seimo narys dr. Stasys Šedbaras  ir Vokietijos koncerno „Klasmann-Deilmann“ generalinis direktorius Kazimieras Kaminskas, vokiškos leidyklos Hueber ir Klett bei Šilutės rajono savivaldybės atstovai.

    Šilutėje dalyvių laukė įdomios ir kūrybiškos užduotys: moksleiviai turėjo  parašyti straipsnį sienlaikraščiui, su bendraamžiais iš kitų mokyklų per vieną valandą sukurti kuo kūrybiškesnį pasirodymą užduota tema ir vėliau jį pristatyti scenoje, diskutuoti aktualiomis temomis. Visa tai, be abejo, vyko vokiečių kalba.Per  konkursą buvo  vertinami ne tik jaunuolių vokiečių kalbos kalbėjimo ar rašymo įgūdžiai, gramatikos ar žodyno mokėjimas. Labai svarbios vertinimo komisijai buvo ir dalyvių bendrosios kompetencijos: gebėjimas dirbti komandoje, per trumpą laiką sugalvoti, išvystyti ir pristatyti įdomią idėją, gebėjimas argumentuotai apginti savo nuomonę. Konkurse mokiniai galėjo bendrauti su gimtakalbiais mokytojais, dirbančiais Lietuvoje pagal Centrinės užsienio švietimo sistemos valdybos (ZfA) programą. Renginio dalyviai ne tik atlikinėjo  užduotis, bet ir turėjo galimybę susipažinti su Šilute ir jos turtais: jie dalyvavo  Mažosios Lietuvos etnokultūrinėje vakaronėje, susipažino su Šilutės mecenato Hugo Šojaus gyvenimu, evangelikų liuteronų gyvenimu Šilutės krašte.

    Dalyvių ir nugalėtojų laukė daug įvairių apdovanojimų. Olimpiados ir konkurso nugalėtojai gavo  raštus ir medalius, o vienuoliktokai dar ir papildomų balų stojant į aukštąsias mokyklas. B1 ir B2 lygių olimpiados nugalėtojai gaus Goethe`s instituto stipendijas dalyvavimui trijų savaičių vasaros kursuose Vokietijoje. Mūsų mokyklos 8d klasės mokinė Vaiva Margelytė gavo apdovanojimą už gerą kalbėjimą. Vokiečių kalbos olimpiadą Lietuvoje rengia Lietuvos mokinių neformaliojo švietimo centras, bendradarbiaudamas su Lietuvos Respublikos švietimo, mokslo ir sporto ministerija ir Goethe‘s institutu Lietuvoje.

Vokiečių kalbos mokytoja  Zina Gedrimienė

 

2019-05-21 Gamtos kengūra

Keturiolika 5-8 klasių mokinių dalyvavo Vaikų kūrybinės iniciatyvos fondo konkurse Gamtos Kengūra 2019.
Džiaugiamės mokinių rezultatais:
Aleksandr Ganzijev (6d klasė) – Auksinės Kengūros diplomas, Aidaras Kerpauskas (6d klasė) ir Robertas Borusevičius ( 5c klasė) – Sidabrinės Kengūros diplomas.

2019-05-16 Meninio skaitymo konkursas

2019 m. gegužės 16 dieną Mažeikių Kazimiero Jagmino pradinėje mokykloje vyko rajoninis pradinių klasių mokinių meninio skaitymo konkursas „Skambiausi žodžiai lig širdies nuaidi“. Mūsų mokyklos 4a klasės mokinė Aistrė Bušmaitė puikiai pasirodė konkurse ir pelnė laureatės vardą. Aistrės mokytoja Dalia Senkuvienė. Sveikiname!

2019-05-06 TARPTAUTINIO JAUNIMO EPISTOLINIO RAŠINIO KONKURSAS

    Gegužės 6 dieną LR Susisiekimo ministerijoje vyko 48-ojo TARPTAUTINIO JAUNIMO EPISTOLINIO RAŠINIO KONKURSO NACIONALINIO ETAPO apdovanojimai. Šių metų epistolinio rašinio konkurso šių metų tema – „Parašyk laišką apie savo didvyrį“.

    Rašinius vertinusios komisijos pirmininkė rašytoja, žurnalistė Gintarė Adomaitytė aptardama darbus pasakė, kad komisijai teko perskaityti per 100 darbų, atsiųstų iš visos Lietuvos, o į apdovanojimų šventę pakviesti tik 14 geriausių rašinių autoriai, jų mokytojai ir tėveliai.    Nugalėtojus sveikino Susisiekimo ministras Rokas Masiulis, Lietuvos pašto generalinė direktorė Asta Sungailienė, Švietimo ministerijos vyriausioji specialistė Elona Bagdanavičienė

   Ypač džiugu, kad mūsų mokyklos 8d klasės mokinės Beatričės Balzerytės darbas pateko tarp pačių geriausių – ji buvo apdovanota III laipsnio diplomu ir bronzos medaliu. Beatričės mokytoja Daiva Misevičienė.

2019-05-03 „Gamtos bičiuliai“

2019 m. gegužės 3 d. Mažeikių K. Jagmino pradinėje mokykloje vyko pradinių klasių mokinių rajoninis kūrybinių darbų konkursas „Gamtos bičiuliai“. Konkurse dalyvavo šeši mūsų mokyklos pradinukai: Tautvydas Norkus, Saulė Bušmaitė, Gabija Majauskaitė, Neda Alčauskaitė, Pijus Vitkevičius, Augustė Borusevičiūtė.
Laureatais tapo Tautvydas Norkus ir Gabija Majauskaitė (1c klasė, mokytoja Nida Gudavičienė), Neda Alčauskaitė (2a klasė, mokytoja Lina Čikeliovienė), Pijus Vitkevičius (3a klasė, mokytoja Zita Savickienė), Augustė Borusevičiūtė (4b klasė, mokytoja Rasa Daugėnienė). Sveikiname!

2019-05-02 „Šviesoforas“

2019 m. gegužės 2 dieną Mažeikių jaunųjų technikų stotyje vyko rajoninis pradinių klasių mokinių saugaus eismo „Šviesoforas“ konkursas, kuriame dalyvavo 1c klasės mokinys Vytautas Dakanis, 2a klasės mokinė Brigita Baranauskaitė, 3c klasės mokinys Matas Jonikas, 4a klasės mokinys Ignas Jagminas. Konkurso dalyviai turėjo atlikti įvairias saugaus eismo užduotis ir praktines veiklas gatvėje. Mūsų mokyklos komanda užėmė III vietą. Mokinius ruošė mokytojos Regina Jazdauskienė ir Dalia Senkuvienė. Sveikiname!

2019-04-12 STEAM PAVASARIS

2019 m. balandžio 12 d. aštuntokai Ugnė Tarasaitytė, Gvidas Brilius, Matas Burnickas ir Ugnius Pocevičius su chemijos mokytoja Snieguole Vitkevičiene dalyvavo Plungės „Saulės“ gimnazijoje vykusiame respublikiniame moksliniame praktinių - kūrybinių veiklų konkurse „STEAM* PAVASARIS“. Džiaugiamės mūsų mokyklos mokiniais, kurie konkurse, spręsdami užduotis, parodė kūrybiškumą, iniciatyvumą, loginį mąstymą, gebėjimą dirbti komandoje ir laimėjo prizines vietas: Gvidas Brilius (8c klasė) – I vietą, Ugnė Tarasaitytė (8d klasė) – III vietą. Mokiniai, laukdami rezultatų, klausėsi VU chemijos instituto daktaro, docento, chemijos vadovėlio autoriaus Rimanto Vaitkaus paskaitos, stebėjo cheminius bandymus, apsilankė naujai įrengtame gamtos mokslų kabinete. Sveikiname nugalėtojus ir jų mokytoją!

2019-04-11 Fizikos olimpiada

2019 m. balandžio 11 d. vyko rajoninė 8-ų klasių mokinių fizikos olimpiada. Džiaugiamės mūsų mokyklos fizikos mokytojos Vilmos Riaukienės mokiniais, kurie olimpiadoje parodė aukšto mąstymo gebėjimus ir laimėjo prizines vietas: Gvidas Brilius (8c klasė) - 2 vietą, Arnoldas Ramanuskis (8b klasė) - 3 vietą. Sveikiname nugalėtojus ir jų mokytoją!

2019-04-10 „Mažasis diktantas 2019“

2019 m. balandžio 10 d. vyko rajoninis 4 klasių mokinių raštingumo konkursas „Mažasis diktantas 2019“. Džiaugiamės mūsų mokyklos mokinių puikiomis lietuvių kalbos žiniomis ir gebėjimais. 4a klasės mokinė Goda Mockutė konkurse užėmė 1 vietą. Godos mokytoja Dalia Senkuvienė. 4b klasės mokinė Akvilė Ligeikytė užėmė 3 vietą. Akvilės mokytoja Rasa Daugėnienė. Sveikiname!

2019-04-09 Skaistė Svobutaitė

6d klasės mokinė Skaistė Svobutaitė, balandžio 9 dieną įsijungė į 100 dešimtukų klubą, nes surinko 100 dešimtukų. Sveikiname.

2019-04-08 Liucija Niciūtė

Sveikiname 5a klasės mokinę Liuciją Niciūtę, 2019 m. balandžio 8 d. surinkusią 100 dešimtukų ir tapusią šimtukininkų klubo nare.

2019-04-04 "Sidabro vainikėlis"

2019 m. balandžio 4 d. baigėsi Lietuvos nacionalinio kultūros centro organizuotas respublikinės Lietuvos moksleivių liaudies dailės konkursinės parodos „Sidabro vainikėlis“ atrankinis Telšių regiono turas.
    Konkurse dalyvavo ir Mažeikių rajonui atstovavo mūsų mokyklos mokiniai, kurie užėmė prizines vietas: Ramunė Dulinskytė ( 6a kl.) – II vietą (mokytoja Aušra Gricienė); Eva Kačkutė ( 8d kl.)  ir Rokas Slančiauskas (7b kl.) –  III vietas (mokytojas  Kęstutis Mackevičius).
    Konkurse taip pat dalyvavo Mantas Vindašius ( 8c kl.), kurį ruošė mokytojas Stasys Pauliukas, Viktorija Erlickytė  (8b kl.)  ir Ugnė Tarasaitytė (8d kl.) (mokytoja  Tatjana Damulienė).
    Dėkojame konkurso prizininkams, dalyviams bei juos ruošusiems mokytojams.

2019-03-30 Šaškių varžybos

Kovo 25 d. Kalnėnų pagrindinėje mokykloje vyko 1- 4 klasių rajoninės šaškių varžybos. Po įtemptos kovos mūsų mokyklos komanda Emilija Opulskytė (4b kl.), Mindaugas Staškus (4b kl.), Arnas Ašmena (3b kl.), Gražvydas Plaipa (3a kl.) iškovojo I vietą.
Kovo 27 d. mūsų mokyklos 1-5 klasių komanda Emilija Opulskytė (4b kl.), Mindaugas Staškus (4b kl.), Arnas Ašmena (3b kl.), Gražvydas Plaipa (3a kl.), Viktorija Grosheva (4a kl.), Tomas Zubavičius (4b kl.), Jokūbas Žutautas ( 5c kl.) dalyvavo Telšių „Atžalyno“ gimnazijoje asmeninėse „Auksinė šaškė Telšiai - 2019“ varžybose. Emilija Opulskytė iškovojo IV vietą ir medalį.
Kovo 30 d. mūsų mokyklos komanda Emilija Opulskytė (4b kl.), Mindaugas Staškus (4b kl.), Arnas Ašmena (3b kl.), Gražvydas Plaipa (3a kl.) turėjo galimybę jėgas išmėginti respublikinėse šaškių varžybose Kaišiadorių Vaclovo Giržado progimnazijoje. Mokinius ruošė mokytojos Lina Čikeliovienė ir Dalia Tamošauskienė. Sveikiname mokinius ir dėkojame mokytojoms.

2019-03-28 „Margas raštas“

Kovo 28 dieną Mažeikių Merkelio Račkausko gimnazijoje vyko tradicinė lietuvių kalbos viktorina ,,Margas raštas“. Joje dalyvavo aštuntokų komandos iš visų miesto pagrindinių mokyklų ir progimnazijos, rungėsi ir dvi gimnazistų komandos.
Kalnėnų pagrindinės mokyklos aštuntokų komanda – Žilvinas Babrauskas, Arnoldas Ramanauskis (8b klasė), Vaiva Pociūtė, Gvidas Brilius (8c klasė), Beatričė Balzerytė ir Vaiva Margelytė (8d klasė) – pralenkė savo žiniomis bendraamžius iš kitų miesto mokyklų ir tapo nugalėtojais.

2019-03-20 Rajono matematikos olimpiada

Kovo 20 d. rajono matematikos olimpiadoje, vykusioje Mažeikių Kalnėnų pagrindinėje mokykloje, šie mokiniai užėmė prizines vietas:

1. I vieta – Haroldas Pagojus, 5a kl. (mokytoja Inesa Durčaitė),
2. II vieta – Darija Petrikaitė, 5d kl. (mokytoja Judita Galminienė),
3. II vieta – Aidaras Kerpauskas, 6d kl. (mokytoja Ginta Vaizgielienė),
4. III vieta – Aleksandr Ganzijev, 6d kl. (mokytoja Ginta Vaizgielienė),
5. I vieta – Brigita Jagminaitė, 7e kl. (mokytoja Vilma Riaukienė),
6. III vieta – Damir Samarin, 7a kl. (mokytoja Ginta Vaizgielienė),
7. III vieta – Vaiva Margelytė, 8d kl. (mokytoja Vlada Jaroščukienė).

2019-03-19 Rajono istorijos olimpiada

Kovo  19 d.  Pavasario pagrindinėje mokykloje vyko  rajoninė 7-10 klasių istorijos olimpiada. Olimpiadoje dalyvavo ir mūsų mokyklos komanda:  Rokas Slančiauskas (7b klasė), Dovydas Bružas (7c klasė),  Nedas Šarmanauskas (8c klasė), Ugnė Tarasaitytė (8d klasė).
I vietą užėmė  Rokas Slančiauskas, II vietą –  Dovydas Bružas. Mokinius ruošė istorijos mokytoja Elvyra Vainauskienė.

Sveikiname  nugalėtojus!

2019-03-18 Futsalo varžybos

Š. m. kovo 18 dieną Telšių Džiugo gimnazijoje vyko Lietuvos mokyklų merginų futsalo (salės futbolo) žaidynių apskrities finalas. Šiose finalo varžybose dalyvavo mūsų mokyklos 5-6 klasių mergaičių komanda: Sofi Saloum, Rugilė Gabalytė, Mija Bagužytė (penktų klasių mokinės), Vėjūnė Preimonaitė, Domantė Bukontaitė, Valdonė Petrauskaitė, Rusnė Petkevičiūtė, Elžbieta Lideikytė, Justė Bielskytė (šeštų klasių mokinės). Mūsų mergaitės iškovojo II vietą. Komanda apdovanota taure, diplomais, medaliais, futbolo kamuoliais bei sportiniais marškinėliais.

2019-03-14 Rajoninė anglų kalbos olimpiada

2019 m. kovo 14 d. vyko rajoninė 4 klasių mokinių anglų kalbos olimpiada. Džiaugiamės mūsų mokyklos anglų kalbos mokytojų Neringos Surplienės ir Editos Piilberg mokiniais, kurie olimpiadoje parodė puikias anglų kalbos žinias ir gebėjimus. Tai Gintarė Balytė (4a klasė), Matas Vaitalas ir Adomas Margelis (4b klasė). Mūsų mokyklos 4b klasės mokinys Matas Vaitalas aplenkė 26 olimpiados dalyvius ir iškovojo 1 vietą. Šaunuolis! Mato anglų kalbos mokytoja Edita Piilberg. Sveikiname!

2019-03-07 „Tramtatulis“

2019 m. kovo 7 dieną 3a klasės mokinė Emilija Rapalaitė tapo Lietuvos vaikų ir moksleivių lietuvių liaudies kūrybos atlikėjų konkurso „Tramtatulis 2019“ rajoninio turo laureate. Mokinę konkursui ruošė mokytoja Roma Skirmontienė. Sveikiname!

2019-02-07 Rajoninė technologijų olimpiada

2019 m. vasario 7 d. M. Račkausko gimnazijoje vyko rajoninė technologijų olimpiada „Mano laiškas rytojui“.
Džiaugiamės ir sveikiname Ugnę Tarasaitytę (8 d klasė), užėmusią 1-ąją vietą (mokytoja Tatjana Damulienė) ir Arnoldą Ramanauskį (8 b klasė), užėmusį 3-iąją vietą (mokytojas Kęstutis Mackevičius) tarp 7-8 klasių.
Linkime sėkmės Ugnei, kuri vyks į respublikinę olimpiadą  bei  atstovaus mūsų mokyklai ir rajonui.

2019-02-05 3-4 kl. matematikos olimpiada

2019 m. vasario 5 d. mokykloje vyko pradinių klasių mokinių matematikos olimpiada. 3–4 klasių mokiniai sprendė sudėtingas matematines užduotis. Iš 26 olimpiadoje dalyvavusių mokinių geriausiai sekėsi 3b klasės mokiniams Ryčiui Paulauskui ir Urtei Pupšytei, 3c klasės mokiniui Nojui Vaišvilui, 3a klasės mokinei Darijai Mažonaitei, 4b klasės mokiniui Matui Vaitalaui, 4a klasės mokinėms Vainetai Pūkenytei ir Yuliai Glukhovai. Sveikiname šauniausius matematikus, dėkojame jų mokytojoms ir „Sukit, sukit galveles” būrelio vadovei Birutei Savickienei. Linkime sėkmės rajoninėje jaunųjų matematikų olimpiadoje.

2019-02-05 Nedas Šarmanauskas surinko 100 dešimtukų

2019 m. vasario 5 d. 8c klasės mokinys Nedas Šarmanauskas surinko 100 dešimtukų. Sveikiname Nedą.

2019-01-29 Stalo teniso varžybos

2019 metų sausio 29 dieną Mažeikių Senamiesčio pagrindinėje mokykloje vyko rajono stalo teniso varžybos. Mūsų mokyklai atstovavo Kamilė Leistrumaitė (7d kl.), Karina Ašmena (7c kl.), Nida Kavaliauskaitė (2a kl.). Mūsų mokyklos komanda užėmė II vietą rajone. Sveikiname nugalėtojas!

2019-01-28 Meninio skaitymo konkursas

2019 m. sausio 28 dieną Kalnėnų pagrindinėje mokykloje vyko tradicinis 5-8 klasių meninio skaitymo konkursas, skirtas Žemaitijos metams. Jo pradžioje žemaitišką eilėraštį apie Užgavėnes atliko 6a klasės mokinė Ramunė Dulinskytė, o pats konkursas, be abejo, vyko bendrine lietuvių kalba. Konkurse dalyvavo septyniolika mokinių, tad konkurencija buvo rimta.

Komisija, vadovaujama mokyklos direktorės Reginos Arbatauskienės, skyrė net šešias prizines vietas: III vietą užėmė Lukas Sutkevičius (5c) ir Ugnė Tarasaitytė (8d), II vietą – Gintarė Stanytė (6a)  ir Rugilė Čekytė (8b), o I vietą – Augustė Čeporytė (6a) ir Liucija Agnietė Nagytė (7c). Prizininkus paruošė mokytojos Edita Jagminienė ir Daiva Misevičienė.

Pirmųjų vietų laimėtojos atstovavo mūsų mokyklai 5-8 klasių rajono meninio skaitymo konkurse. Abi dalyvės sulaukė komisijos narių pagyrimų, o Liucija Agnietė Nagytė užėmė III vietą.

2019-01-22 Rajono šachmatų varžybos

2019 metų sausio 22 dieną Mažeikių Pavasario pagrindinėje mokykloje vyko rajono šachmatų varžybos. Mūsų mokyklai atstovavo Endrulis Modestas (6a kl.), Sarakauskas Justas (8b kl.), Gabalis Kristupas (5b kl.)., Pociūtė Vaiva (8c kl.). Mūsų mokyklos komanda užėmė III vietą rajone. Sveikiname nugalėtojus!

« 2 »
23299 lankytojai aplankė iš viso 3 lankytojai aplankė šiandien